Maakt De Jong transfer? "Geld speelt geen rol. Ten Hag wil hem"

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong Foto: © Pro Shots

Beelden van Richard Arnold, de CEO van Manchester United, zijn een grote hit in Engeland. De opvolger van Ed Woodward sprak met supporters en deed interesse onthullingen.

Zo vertelt hij over het afgelopen seizoen, dat teleurstellend afliep. "Het was een f*cking nachtmerrie. Ik haatte iedere wedstrijd", zo citeerde Voetbal International hem. Een van de supporters met wie hij sprak filmde hem, zonder dat hij het door had.

De directeur gaat verder. "Ik ben ook niet blij met deze situatie. Het zit me niet lekker en ik maak me zorgen over hoe we dit gaan oplossen. We hebben f*cking veel geld uitgegeven, daar is het mis gegaan. We hebben een miljard uitgegeven aan spelers, meer dan iedere andere club in Europa. Maar je kunt mij op het trainingsveld niet aanwijzen waar we dat geld aan hebben uitgegeven."

Ook over Frenkie de Jong wordt gesproken, hij zou begeerd worden door Erik ten Hag. "Geld speelt daarbij geen rol. De manager wil hem hebben. Wij doen er alles voor om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben er al dagen mee bezig. Het geld is er, maar er spelen ook een aantal andere zaken, waar ik niet dieper op in kan gaan. Maar we doen er alles aan en ik kan jullie verzekeren dat we hem kunnen betalen".

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
za 6 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Excelsior -
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand