Manchester City-fans duperen eigen spelers: "Het is een schande"

Bernardo Silva mist de penalty
Bernardo Silva mist de penalty Foto: © BSR Agency

Real Madrid heeft zich woensdagavond voor de 33e keer geplaatst voor de halve finale van de Champions League. 'De Koninklijke' versloeg Manchester City na strafschoppen met 4-3. Tijdens de strafschoppenserie gebeurde er echter veel, zo lieten enkele Manchester City-fans zich van het slechtste kant zien volgens TNT Sports.

Dit alles deed zich voor na de gemiste strafschop van Luka Modric. De Kroaat schoot uit frustratie de bal de tribunes in, wat leidde tot de nodige woede bij de City-fans.

De City-fans achter het doel weigerden de bal terug te geven, waardoor hun eigen speler Bernardo Silva lang moest wachten om zijn strafschop te kunnen nemen. De Portugees miste uiteindelijk vanaf elf meter. "Hij werd daardoor uit zijn concentratie gehaald", vertelde analist en voormalig Manchester City-speler Joleon Lescott bij TNT Sports.

Ook collega-analist Rio Ferdinand is kritisch op de City-aanhang. "Het is een schande. Veertig seconden lijken op het eerste oog misschien niet zo lang, maar het is een eeuwigheid als je daar staat te wachten. Dan ga je toch denken: moet ik nu van hoek veranderen? Moet ik nu toch een andere kant kiezen? En het zijn ook nog de thuisfans die dit doen. Dit is echt heel jammer."

Lees meer:
0 reacties