Manolev wil aanschuiven bij Vandaag Inside: "Mooie tv-show maken"

Stanislav Manolev in het shirt van PSV
Stanislav Manolev in het shirt van PSV Foto: © Pro Shots

Stanislav Manolev staat ervoor open om een keer te gast te zijn bij een uitzending van Vandaag Inside. Dat vertelt de voormalig voetballer tegenover Voetbal International.

In de tijd dat de Bulgaar speelde bij PSV, werd hij vaak uitgelachen door René van der Gijp, die momenten van hem meenam. Vervelend vond hij het echter niet. “Ik vond het eigenlijk wel grappig. Ik wist dat ik een goede speler was, dus het boeide me niet echt. Het was onderdeel van zijn werk en ik vond dat vrij normaal. In ieder land leveren mensen kritiek, dat is ook in Bulgarije en Engeland zo.”

Overigens was de voetballer het niet vaak eens met de kritiek die hij kreeg van de analist. “Misschien heeft Van der Gijp het iets te veel gedaan, want hij weet zelf ook wel dat hij een ander beeld dan de werkelijkheid van mij schetste. Soms had ik twee assists in een wedstrijd en liet hij alleen een mislukte voorzet zien. Ach ja, grappige dingen, joh.”

Hij werd er dan ook niet onzeker van. “Nee. Veel journalisten vragen hierna trouwens, maar het boeide mij echt niet. Ik geef niks om dat soort dingen.” Wanneer hij hoort dat Van der Gijp nog altijd een programma maakt met Johan Derksen en Wilfred Genee, doet de Bulgaar een voorstel. “Misschien moet ik maar een keer langskomen om een mooie tv-show met ze te maken”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties