Mario Been kritisch na gelijkspel: "Ik vind het een beetje laf"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük was na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV de meest besproken man van het veld. De scheidsrechter gaf een volslagen onterechte penalty aan Feyenoord in de slotfase van het duel. De arbiter wilde echter na afloop niet voor de camera reageren.

In de absolute slotfase van het duel tussen Feyenoord en PSV gaf Gözübüyük een belachelijke penalty wegens hands aan Feyenoord. De Braziliaan nam echter geen onnatuurlijke houding aan en leek ook weinig verkeerd te doen. Toch greep de VAR van dienst niet in en de penalty bleef staan. Cyriel Dessers benutte het cadeautje, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde en PSV zo goed als zeker het kampioenschap definitief kan vergeten. Gözübüyük wilde na afloop niet voor de camera verschijnen om zijn beslissing uit te leggen.

In de studio van Dit was het weekend reageren Kenneth Perez en Mario Been op het feit dat Gözübüyük geen tekst en uitleg komt geven. "Ik vind het een beetje laf", stelt Been. Perez liet eerder ook al weten het een belachelijke beslissing te vinden van de scheidsrechter en de VAR. "Gözübüyük heeft toch zijn eigen point of view? Wat heeft hij gezien, waarom vindt hij het wel een penalty?", aldus de Deen.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand