Mats Wieffer kon naar Spaanse topclub: "Ik had wel willen praten"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft zich woensdag weten te plaatsen voor de halve finale van de KNVB Beker, na een 2-0 zege op AZ. Na de wedstrijd vertelde Mats Wieffer dat hij nadrukkelijk in de belangstelling stond van Atletico Madrid. De middenvelder van Feyenoord had graag met de Spaanse topclub willen praten, maar Feyenoord en Atletico kwamen er niet uit.

"Atletico heeft zich wel gemeld", zo verklapt Wieffer in gesprek met ESPN. "Uiteindelijk is het aan de clubs geweest, en die zijn er uiteindelijk niet uitgekomen. Ik ben dan niet iemand die moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als de clubs er toch niet uitkomen... Dan heeft dat ook niet zoveel niet."

"Ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin bij Feyenoord en we kijken wel in de zomer. Misschien komt er dan iets, en anders ben ik bij Feyenoord ook gewoon op mijn plek. Ik ben niet iemand die dan niet komt trainen of moeilijk gaat doen. Zo ben ik niet. Hier speel ik altijd en is er de garantie dat ik veel speel. Ook met het oog op het EK is dat voor mij belangrijk", aldus Wieffer.

Lees meer:
0 reacties