Memphis Depay reageert op kritiek: "Weet wat ik goed en fout doe"

Memphis Depay
Memphis Depay Foto: © BSR Agency

Memphis Depay is zelfkritisch. De aanvaller van Oranje weet dat zijn spel beter moet. Tegen Frankrijk speelde Memphis een ongelukkige partij, maar toch raakt hij niet in paniek.

"Ik denk dat het een lastige wedstrijd was, ik zat vaak op een eiland", analyseert de aanvaller na afloop bij de NOS. "Zij zetten vaak alles vast aan één kant. Als ik werd aangespeeld was er daardoor vaak weinig ondersteuning. Dan moet je hem proberen vast te houden, maar dat lukte een aantal keer niet, helaas."

Memphis vervolgt: "Dat moet beter. Dit is een lastige tegenstander, die ons goed kent en weet waar onze krachten liggen." Of de Oranje-fans dit EK nog meer van hem gaan zien? "Ik denk dat ik de eerste wedstrijd gewoon lekker in de wedstrijd zat. Als ik scoorde, zou iedereen ineens hebben gezegd: wat een fantastische wedstrijd heb je gespeeld."

"Ik weet wat ik moet doen en ik hou mijn hoofd koel. Ik snap je vragen, maar ik weet wat ik goed en fout doe. Dat het beter moet, daar ben ik het mee eens. Dat gaan we volgende wedstrijd proberen op te pakken."

Lees meer:
0 reacties