'Memphis laat vrouwen overvliegen voor 'secret-party' na Gibraltar'

Memphis Depay speelde maandagavond met Oranje nog tegen Gibraltar, maar zou zich na de wedstrijd in de Kuip ook prima hebben vermaakt. De Braziliaanse freestylevoetballer Lirian Santos plaatste een video, waarin ze aangaf te hebben genoten van een 'secret-party' van Memphis.

Ook zou ze zelf erg close geweest zijn met de voormalig PSV'er. Santos plaatst vaker video's waarin Memphis verschijnt, maar moest bij aankomst op het feestje van Memphis haar telefoon inleveren. Dit gebeurt vaker bij feestjes van bekendheden, zodat er geen beelden uitlekken naar de buitenwereld. Santos gaf echter na afloop aan aanwezig te zijn geweest.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lirian Santos | Freestyler (@liriansantoss)

Juicechannel maakte als eerste melding van het feestje. Zij schrijven dat Memphis vaker 'meerdere dames' laat overvliegen als hij feestjes organiseert. Zo ook dus Santos, die woonachtig is in Londen. De gasten zouden naar verluidt geen gebruik mogen maken van het zwembad. Meerdere bewoners zouden namelijk hebben geklaagd dat het zwembad smerig wordt achtergelaten na een feestje van de voetballer.

Lees meer: