Michel van Egmond lovend: "Dat is ook een eigenzinnige jongen"

Michel van Egmond
Michel van Egmond Foto: © Pro Shots

Michel van Egmond houdt ervan als een voetballer karakter toont. Mede daardoor kijkt de bestseller-auteur graag naar PSV'ers Noa Lang en Joey Veerman, die hem op hun eigen wijze vermaken tijdens een wedstrijd.

"Ik hou zeker van een speler als Noa Lang. Dat sowieso. Ik kijk naar PSV voor Noa Lang en Joey Veerman", vertelt Van Egmond bij NOS Studio Voetbal. "Dat zijn spelers met... een rafelrandje wil ik het niet noemen, maar ook dat is een eigenzinnige jongen. Dat zie je aan alles. En ik kan wel genieten van dat chagrijnige hoofd als het even niet loopt. Die jongen moet je gewoon zichzelf laten zijn en de focus leggen op wat hij goed doet."

De schrijver reageert ook op het commentaar wat Bosz onlangs op Veerman had. "Ik vind Peter Bosz altijd wel een beetje een voetbalprofessor", vervolgt Van Egmond. "Hij zal wel gelijk hebben, hoor. Ik heb er verder ook geen verstand van, maar ik vind voetbal entertainment. Als ik 90 minuten lang naar voetbal kijk, dan wil ik vermaakt worden. En dat doet Noa Lang, omdat hij dingen doet die niemand anders doet."

"Maar ook Joey Veerman entertaint mij, mede door dat gedrag van hem. Dat vind ik juist leuk. Ik houd er niet van als alle elf de spelers op elkaar lijken. Peter Bosz entertaint mij natuurlijk ook wel, maar dan door zijn manier van voetballen", aldus Van Egmond.

Lees meer:
0 reacties