Michel Vlap in de bres: "Ik zou aan het feesten zijn in een club"

Michel Vlap
Michel Vlap Foto: © Pro Shots

Michel Vlap is in de bres gesprongen voor arbiter Joey Kooij. De scheidsrechter was het mikpunt van kritiek voor zijn optreden tijdens PSV-FC Twente, maar de voetballer van de Tukkers kan zich wel verplaatsen in Kooij.

"Laatst mis ik die kans tegen Feyenoord, daarna gaat er een filmpje rond op TikTok, ik kreeg het ook van vrienden: Michel Vlap een dag voor de wedstrijd", begint Vlap in Voetbal International. "Ik sta in een club, ben aan het feesten en word stiekem gefilmd. Iedereen die me kent weet dat ik een dag voor een wedstrijd nooit in zo’n tent te vinden zal zijn. Het was een oud filmpje, gemaakt tijdens een trainingskamp ofzo, maar zo gemonteerd dat het nieuw leek."

"Mensen posten, schrijven en vinden van alles, zonder te weten wat voor impact het heeft. Ik snap dat niet. Ga er zelf maar eens staan. Voel die druk maar. Voel maar wat het met je doet. Dat dertigduizend mensen naar je kijken en wat van je verwachten. Alles en iedereen om ons heen mag alles over ons beweren, maar als spelers mogen we zelf niet zoveel zeggen", aldus Vlap.

Lees meer:
0 reacties