Mike Verweij pakt Ajacied hard aan: "Dat is toch beschamend?"

Mike Verweij
Mike Verweij Foto: © Pro Shots

Ajax wist zondagmiddag niet te winnen van Fortuna Sittard. In Amsterdam werd het 2-2 en door het gelijke spel is de landstitel nu ook officieel niet meer te bereiken. Dat dit negen wedstrijden voor het einde al het geval is, vindt journalist Mike Verweij niet horen bij een club als Ajax.

"Kenneth, goedemiddag", begint Verweij op de persconferentie na afloop van het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard. "Het was natuurlijk al uitgesloten dat jullie kampioen zouden worden, maar nu kan het officieel niet meer. Negen speelronden voor het einde, 10 maart. Hoezeer schaam je je als echte Ajacied?"

"Als Ajacied wil je natuurlijk altijd kampioen worden en er elk jaar voor strijden", reageerde Taylor op de vraag van de journalist van De Telegraaf. "Dat het nu niet is gelukt, dat was al wat eerder duidelijk natuurlijk. Je moet er gewoon nog het beste van maken, maar natuurlijk doet het pijn."

Verweij nam echter geen genoegen met het antwoord van de Ajacied. "Zó vroeg, dat is toch beschamend?", vraagt hij nogmaals, waarop Taylor wederom reageert. "We kunnen ons nu inderdaad wel zitten schamen, maar daar hebben we ook niets aan. We hebben donderdag gewoon een belangrijke wedstrijd en daar gaat nu de focus op", aldus de voetballer.

Lees meer:
0 reacties