Mislintat haalt flink uit: "Er is niks mis met mijn reputatie"

Sven Mislintat is nog altijd overtuigd van zijn aankoopbeleid bij Ajax, zo stelt De Telegraaf. Twee verslaggevers zochten hem, tot zijn irritatie, op in Duitsland.

"Dit is privé hier, het is heel irritant wat jullie doen", zo begint hij zijn frustraties. "Ik hoef geen antwoord te geven. KPMG gaf de antwoorden. Er is niks mis met mijn reputatie. De enige die mijn reputatie kapot heeft gemaakt, is één van jouw collega's. Jouw krant heeft een dief in de nacht van mij gemaakt, jouw krant, één van jouw collega's."

Ook Mislintat zag de Klassieker dramatisch verlopen, maar schuldig voelt hij zich niet. "Hij (John van 't Schip, red.) speelt niet eens met spelers die wij hebben gekocht. Het is sinds september niet meer mijn werk, geloof ik. We gaan het over een paar jaar zien hoe de spelers zijn. Niet nu al."

Mislintat meent dat zijn aankopen het helemaal niet zo slecht doen in Amsterdam. Hij staat nog altijd achter zijn aankopen. "Kijk naar mijn trackrecord, kijk naar VfB Stuttgart na vier jaar. Jij denkt echt dat de spelers het probleem zijn? En dat zegt alles." Volgens de Duitser zijn er andere problemen. "Ja, natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties