'Mogelijke opvolger Van 't Schip gespot in Johan Cruijf ArenA'

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Pascal Jansen is gespot in de Johan Cruijff ArenA tijdens het duel tussen Ajax en FC Utrecht. Jansen is sinds januari clubloos nadat hij bij AZ de laan uit werd gestuurd. Zijn naam wordt regelmatig genoemd als een optie om John van ‘t Schip op te volgen.

Op social media gaat nu een foto rond waarop te zien is dat de voormalig AZ-trainer aandachtig toeschouwer is bij de wedstrijd. Hij heeft een plekje weten te vinden in de skybox achter de geblesseerde Steven Bergwijn. Eerder was hij ook al aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (4-1).

Jansen wordt regelmatig genoemd als optie om de trainer van Ajax te worden. Dat zou niet geheel onlogisch zijn want voetbaldirecteur Marijn Beuker en de toekomstige algemeen directeur Alex Kroes komen ook van de Alkmaarse club weg.

De zaakwaarnemer van de oefenmeester, nathan van Kooperen, liet vorige maand in Goedemorgen Eredivisie van ESPN al weten dat zijn cliënt afgelopen zomer op pole position stond om de trainer van de Amsterdammers te worden. Uiteindelijk werd dat Maurice Steijn die inmiddels ook al ontslagen is.

Lees meer:
0 reacties