Mourinho geeft spelers advies: "Wees een clown zoals anderen"

José Mourinho heeft zijn spelers een opvallend advies gegeven. De trainer van AS Roma werd zondag weggestuurd na aanmerkingen op de leiding bij de thuiswedstrijd tegen Atalanta Bergamo (0-1).

Mourinho was niet te spreken over scheidsrechter Daniele Chiffi, die hem na rust naar de tribune stuurde. "Nicolò Zaniolo verdiende absoluut een penalty", zei Mourinho na afloop op de persconferentie. "Ik vroeg aan de scheidsrechter of hij hem niet gaf, omdat Zaniolo niet naar de grond ging." "Daarom moet ik het advies aan mijn spelers veranderen", vervolgde Mourinho cynisch. "Ik moet ze zeggen: probeer niet op je benen te blijven staan, maar wees een clown zoals anderen in deze competitie en duik alsof je in een zwembad springt. Dat is blijkbaar hoe je penalty's krijgt."

𝐆𝐨𝐨𝐝 𝐨𝐥𝐝 José Mourinho 💫 De Portugees is het niet eens met een beslissing, krijgt rood en de scheldwoorden vliegen in het rond! 🗣️ #ZiggoSport #SerieA #RomaAtalanta pic.twitter.com/aAnPL2oWtd — Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) September 18, 2022

Lees meer: