'Nederlands elftal gaat Noa Vahle en Hélène Hendriks boycotten'

Het Nederlands Elftal laat binnenkort mogelijk Noa Vahle en Hélène Hendriks links liggen. Dat maakt Valentijn Driessen bekend bij Vandaag Inside.

In de uitzending komt Driessen uit het niets met de mogelijke keuze van het Nederlands Elftal die niet gediend zijn van de kritische vragen. Driessen: "Ik wil iets verontrustends vertellen. Ik was bij het Nederlands elftal, daar zag ik een geweldig interview van Noa Vahle met Georginio Wijnaldum. Nu dreigt ze daar gestraft voor te worden. Het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène te boycotten."

De ook aangeschoven Chris Woerts wist te melden dat Vahle te kritisch is geweest tijdens het interview met Wijnaldum, waarin ze vragen stelde over de misstanden in Saudi-Arabië. Driessen vult aan: "Dat was een geweldig interview. Ik heb naast de interviews van Jeroen Stekelenburg en Pascal Kamperman gestaan. Die kwamen daar gewoon niet aan. Zij stelt exact de vragen die je moet stellen. Stekelenburg die hing ertussen, zoals wel vaker. En Kamperman bracht het helemaal niet ter sprake. Die praatte over de vorm van Wijnaldum in Saudi-Arabië. Totaal irrelevant. Het is echt van de zotte."

Lees meer:
0 reacties