Nederlands elftal krijgt fikse kritiek: "Er kon geen lachje van af"

Memphis Depay stopt twee vingers in zijn oren
Memphis Depay stopt twee vingers in zijn oren Foto: © Pro Shots

De presentatoren van RTL Boulevard hebben dinsdagavond op televisie kritiek geuit op de spelers van het Nederlands elftal. De internationals negeerden een journaliste van het programma massaal op het moment dat ze een vraag wilde stellen, vlak voor de vlucht van Oranje naar Duitsland.

RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy is niet te spreken op de houding van de spelers tegenover de pers. "Van doldwaas enthousiasme is bij de spelers bar weinig te merken", zo vertelt Zoëy tijdens een uitzending van RTL Boulevard. "Ondanks de massale media-aandacht van vandaag liet werkelijk niemand zich even tackelen voor een heel kort interviewtje."

Presentator Luuk Ikink deelt ook een sneer uit naar de spelers van Oranje. "Het drukt wel een beetje het humeur misschien dat Teun Koopmeiners en Frenkie de Jong niet meegaan, want we kregen ze vandaag niet te spreken en ik vond ze gisteren ook een beetje zuurpruimerig na de wedstrijd. Er kon geen lachje van af. Praat ook meer dan drie woorden. Dat is ook wel leuk, toch?", aldus Luuk Ikink.

Lees meer:
0 reacties