Go Ahead Eagles vindt nieuwe trainer: ''Hij kan snel voor effect zorgen''

( 0 reacties)
Go Ahead Eagles vindt nieuwe trainer: ''Hij kan snel voor effect zorgen''

Jan van Staa gaat bij Go Ahead Eagles aan de slag als hoofdtrainer, zo maakt de club uit Deventer bekend via de officiële kanalen. De oefenmeester tekent een contract tot het einde van dit seizoen. 

"We zochten een trainer die kan zorgen voor een terugkeer van zelfvertrouwen en op korte termijn een kentering teweeg kan brengen”, legt directielid Hans de Vroome uit. “Jan heeft in het verleden al bewezen dat hij snel voor effect kan zorgen. Daarnaast kent hij de club. Dit verkort zijn aanpassingsperiode."

Van Staa is blij met zijn nieuwe uitdaging. “Natuurlijk is het mooi terug te keren bij een club waar je een goede tijd hebt gehad”, reageert hij. “Maar dat is verleden tijd; het gaat om het nu. Ik ken de club en de uitdagingen die er liggen. Vol energie en motivatie stap ik daarin. Het doel is helder: de play-offs halen. Daar hebben we iedereen die bij de club betrokken is bij nodig", aldus Van Staa.

De oefenmeester zal morgen zijn eerste training leiden. "Voetbal begint met twee dingen: strijdlust en plezier”, vervolgt hij. “Je moet het publiek vermaken, dan slaat de vonk vanzelf over naar de tribunes. Het klinkt cliché omdat het vaker wordt gezegd, maar in een kolkende Adelaarshorst is Go Ahead Eagles echt moeilijk te verslaan", besluit Van Staa. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!