''Ook Ajax, PSV, FC Utrecht en Vitesse hebben er weinig van gebakken''

( 0 reacties)
''Ook Ajax, PSV, FC Utrecht en Vitesse hebben er weinig van gebakken''

Feyenoord is dit seizoen als enige Nederlandse topclub nog actief in Europees verband, maar de club uit Rotterdam wist nog geen enkel punt te pakken in de groepsfase van de Champions League. Ook is Vitesse al uitgeschakeld in de groepsfase van de Europa League. Mario Been maakt zich zorgen. 

"Dit was vooraf wel te verwachten. Of het een afgang is? Zo wil ik het niet noemen. De prestaties van Feyenoord in Europa staan niet op zich. Ook Ajax, PSV, FC Utrecht en Vitesse hebben er weinig van gebakken, maar dat is nu eenmaal inherent aan de staat waarin het Nederlandse voetbal zich bevindt en dat moeten we op dit moment accepteren", aldus Been in gesprek met Metro.

"We zijn niet meer zo goed, kijk ook maar naar België. Die clubs doen het nog slechter. Ondanks dat Feyenoord tot nu toe nul punten heeft gehaald, is het voor de uitstraling en de financiën van de club wél goed dat Feyenoord eindelijk weer eens te bewonderen was in de Champions League", besluit de voormalig trainer van onder meer Feyenoord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!