''Ik wil niet vertrekken om het vertrekken, dan blijf ik liever bij Ajax''

''Ik wil niet vertrekken om het vertrekken, dan blijf ik liever bij Ajax''

Joël Veltman werd deze zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer, maar de verdediger verlengde zijn contract bij Ajax en werd ook nog eens gekozen tot aanvoerder van de Amsterdammers. Veltman kreeg niet het juiste gevoel bij de clubs die geïnteresseerd waren.

"In elk geval niet het idee van: ja, hier wil ik Ajax heel graag voor verlaten. Dan doe ik het ook niet", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik weet heus wel dat ik niet op FC Barcelona hoef te wachten. Ik weet van mezelf prima wat ik kan en wat ik niet kan. Ik ben geen Christian Eriksen, die barst van het talent en zich overal makkelijk aanpast. Ik wil niet vertrekken om het vertrekken. Dan blijf ik liever bij Ajax, zeker in de wetenschap dat ik aanvoerder zou worden."

Crystal Palace zou ook in de markt zijn geweest voor Veltman, die een hereniging met trainer Frank de Boer mogelijk wel zou zien zitten. "Dat heb ik ook steeds gelezen, maar het is nooit aan de orde geweest", aldus Veltman, die wel voor het eerst klaar was voor een stap hogerop. "Dat was eigenlijk best een gek gevoel. Ajax is mijn leven. Met een titel straks alsnog vertrekken is het droomscenario."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen kun dien je in te loggen of te registreer je, dit duurt maar 1 minuut!