''Als Klaas-Jan Huntelaar 34 wedstrijden speelt, wordt hij topscorer''

''Als Klaas-Jan Huntelaar 34 wedstrijden speelt, wordt hij topscorer''

Nicolai Jørgensen zal er alles aan doen zich ook komend seizoen te kronen tot topscorer van de Eredivisie. De verwachtingen rondom de Deense spits zijn dan ook hoog gespannen.

"Ik zie geen enkele reden waarom hij een terugval zou krijgen na vorig seizoen", steekt NOS-commentator Jeroen Elshoff van wal op het digitale thuis van zijn werkgever. "Over Feyenoord gesproken: ik hoop dat de club een gooi kan doen naar overwinteren in Europa, maar dat zal een hele kluif worden. Ajax zie ik als enige overwinteren in Europa, tenzij Feyenoord een beetje mazzel heeft met de loting."

Zijn collega Jeroen Grueter deelt die mening over Jørgensen. "Hij heeft een verpletterende indruk achtergelaten. Als hij in De Kuip blijft, verwacht ik daar toch wel weer wat van. Ik denk dat hij nog beter kan. Een rustige voetballer, rustig persoon ook. Feyenoord is overigens niet veel slechter geworden. Alleen verdedigend hebben ze wat ingeboet met het vertrek van Kongolo en Karsdorp", vult hij aan.

Arno Vermeulen denkt juist compleet anders. "Lastig om er één te voorspellen. Tim Matavz van Vitesse? Als Klaas-Jan Huntelaar 34 wedstrijden speelt, wordt hij topscorer. Maar hij speelt geen 34 duels", zegt hij. "Bij PSV weet je nog niet wie er in de spits zal staan. Maar dan zeg ik Lozano. Hij kan de tropische verrassing worden. Een nieuwe Memphis, met dezelfde aanvallende impulsen", aldus Vermeulen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen kun dien je in te loggen of te registreer je, dit duurt maar 1 minuut!