De Boer voorspelt topper tussen Ajax en PSV: ''Dan is de competitie beslist''

( 0 reacties)
De Boer voorspelt topper tussen Ajax en PSV: ''Dan is de competitie beslist''

PSV gaat aankomend weekend op bezoek bij Ajax en Ronald de Boer kijkt nu al uit naar de wedstrijd in de Amsterdam Arena. De analyticus verwacht dat de ploeg van trainer Marcel Keizer vol op de aanval zal gaan spelen.

''Ajax wil in de Arena altijd het initiatief hebben, maar vanwege de tien punten achterstand moet dat ook wel", legt hij uit in zijn column voor Voetbal International. "PSV zal rustig afwachten en op de kansjes loeren. Dat heeft Cocu er goed in geslepen. Zo'n Jorrit Hendrix werkt al drie jaar onder hem, hij kan goed inschatten wanneer PSV even geen grip heeft. Dan zakt hij in en laat hij de bal bij Ajax", aldus De Boer.

  De oud-international verwacht dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zullen zijn. "Ik denk dat het zondag 2-2 word", voorspelt hij. "Als PSV van Ajax wint, dan is de competitie wel beslist. Ik zie PSV niet zoveel fouten meer maken. Het speelt bovendien geen Europees voetbal. Als PSV wint, gaat het freewheelend naar het einde toe. Ook omdat ik Ajax en AZ niet alles zie winnen", besluit De Boer realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!