Homepage » Hoofdnieuws » ''Denk dat PSV veel geld verdient met deelname aan de Florida Cup''

''Denk dat PSV veel geld verdient met deelname aan de Florida Cup''

( 0 reacties)
''Denk dat PSV veel geld verdient met deelname aan de Florida Cup''

PSV is deze winter op trainingskamp in de Verenigde Staten. De ploeg van Philip Cocu neemt daar deel aan de Florida Cup. Er is bij enkele clubs consternatie ontstaan over het vertrek naar een warm land. Bert van Marwijk begrijpt de kritiek deels.

''Als je naar het klimaat van tegenwoordig kijkt, zou je ook een trainingskamp in Zeeland kunnen beleggen'', begint hij in de Volkskrant. ''Maar als speler van MVV heb ik nog meegemaakt dat je in de wintermaanden nauwelijks kon trainen in Nederland. Geld voor een trainingskamp was er niet, dus weken we uit naar een hockeyveld, dat we moesten delen met een andere betaaldvoetbalclub'', kijkt Van Marwijk ook terug naar vroeger.

Ook Mario Been geeft aan dat er tegenwoordig andere factoren een rol spelen. ''De lange reistijd lijkt mij niet bevorderlijk, maar ik denk dat de club veel geld verdient met deelname aan de Florida Cup. Bij voetbal komt tegenwoordig meer kijken dan de verkoop van seizoenkaarten. Ik begrijp het standpunt van de club wel. Zij moet ook de salarissen van spelers betalen, dan horen dit soort dingen erbij'', is hij realistisch.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!