Homepage » Hoofdnieuws » Kramer transfervrij weg bij Feyenoord? ''Ligt aan de omstandigheden''

Kramer transfervrij weg bij Feyenoord? ''Ligt aan de omstandigheden''

( 0 reacties)
Kramer transfervrij weg bij Feyenoord? ''Ligt aan de omstandigheden''

Technisch directeur Martin van Geel is onder de juiste omstandigheden bereidt om Michiel Kramer transfervrij te laten vertrekken. De spits is bij Feyenoord buiten beeld geraakt en is op zoek naar een nieuwe werkgever.

Kramer heeft bij Feyenoord nog een contract tot komende zomer, maar misschien vertrekt hij transfervrij. "Dat ligt puur aan de omstandigheden en aan de club die komt", zegt Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is wel zo dat wij daar positief naar kijken, omdat dat voor ons kan."

"Michiel is in Rotterdam achtergebleven en heeft kenbaar gemaakt dat hij een nieuwe impuls aan zijn carrière wil geven. Hij zit al 2,5 jaar bij Feyenoord. In het begin ging dat met belangrijke doelpunten behoorlijk goed. Vorig jaar ook nog, al werd de rol al iets minder door de komst van Nicolai Jörgensen en dit jaar is die nog wat minder geworden."

Van Geel verwacht geen grote transfergebeurtenissen. Hij geeft toe geen fan te zijn van de transferperiode in januari. "Eigenlijk is het een heel moeilijke transferwindow. Ik doe daar eigenlijk het liefst zo min mogelijk in. Clubs die veel moeten doen, lopen achter de feiten aan, zijn in paniek of moeten dingen herstellen. Dat hoeven wij bij Feyenoord niet. Daarom is het rustiger. Met deze spelers willen we verder. Er gaat bij ons ook weinig gebeuren. Tenzij het exorbitant is, maar daar ga ik niet vanuit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!