Homepage » Hoofdnieuws » Drenthe wil weer fit worden: ''Geen kattenpis en gewoon gaan''

Drenthe wil weer fit worden: ''Geen kattenpis en gewoon gaan''

( 0 reacties)
Drenthe wil weer fit worden: ''Geen kattenpis en gewoon gaan''

Royston Drenthe hoopt snel weer fit te raken. De voormalig voetballer van Real Madrid leek gestopt. Maar mocht er een club komen, wil hij fit zijn.

"Ik ben hier voornamelijk mee begonnen omdat ik twee maanden geleden wakker werd, in de spiegel keek en vond dat ik er ongezond uitzag. Ik woog 88 kilo en vond dat ik er ook in mijn gezicht minder gezond uitzag", vertelt Drenthe.

"Ik zei tegen mezelf: luister, je bent altijd sportman geweest. Wil je het niet oppakken, dan is dat aan jou. Dan moet je de keuze zelf maken. Nu zie ik er sportief uit", de ooit gedroomde linksback van Oranje in gesprek met FOX Sports.

Op korte termijn keert hij niet terug als voetballer. "Iedereen ziet mij als een voetballer, dus dat is wat de mensen van mij willen zien. Het spelletje is natuurlijk het leukst, maar dat is nu nog niet aan de orde. Als ik zo'n keuze maak, moet ik topfit zijn en dat ben ik momenteel niet."

Motivatie haalt hij uit zijn kind. "Mijn zoontje kijkt de hele dag door op YouTube en heeft een leeftijd bereikt dat hij daarop met zijn vrienden naar papa kijkt. Dan laat hij het ook weleens aan mij zien. Dat raakt me. Als ik er sta, moet ik er ook meteen kunnen staan. Geen kattenpis en gewoon gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!