Homepage » Hoofdnieuws » Vermeer overweegt vertrek bij Feyenoord: ''Niet om op de bank te zitten''

Vermeer overweegt vertrek bij Feyenoord: ''Niet om op de bank te zitten''

( 0 reacties)
Vermeer overweegt vertrek bij Feyenoord: ''Niet om op de bank te zitten''

Kenneth Vermeer is uiterst ontevreden met de keuze van trainer Giovanni van Bronckhorst om Brad Jones als eerste keeper te gebruiken in de tweede seizoenshelft. De sluitpost stuurt volgens de Telegraaf zelfs aan op een vertrek.

Vermeer wil niet nog langer tweede keus zijn en heeft zelfs een gesprek aangevraagd met de clubleiding. ''Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. We moeten praten met de trainer en de clubleiding'', zo vertelt hij.

''Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten. Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn.'' De partijen gaan binnen een etmaal om tafel om tot een oplossing te komen, maar het is maar de vraag of Feyenoord mee wil werken aan een vertrek van de sluitpost.

Volgens het bovengenoemde medium hield de club deze transferperiode al eerder een transfer voor Vermeer tegen. Op 28 december werden technisch directeur Martin van Geel en trainer Giovanni van Bronckhorst geïnformeerd dat Vermeer elders eerste keeper op hoog niveau kon worden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!