Vier manieren om FLINK geld te verdienen met Kroatië én Harry Kane!

0
Vier manieren om FLINK geld te verdienen met Kroatië én Harry Kane!

Vanavond staat de tweede halve finale van het WK voetbal op het programma. Kroatië en Engeland maken uit wie zich plaatst voor de eindstrijd tegen Frankrijk. Dat betekent voor jou vier manieren om HEEL RIJK te worden met Bettinginsiders!

Hoge odds op Kroatië en Engeland
Kroatië en Engeland staan allebei redelijk verrassend in de halve finale. Een echte favoriet is er dan ook niet. Dat betekent ZEER HOGE odds op beide landen. Een overwinning van Kroatië levert maar liefst 3,7 keer je inleg op! Zet je een vijftig euro op Engeland, dan krijg je bij een zege van de Engelsen 107,50 euro terug!

Kane is on fire! Pak HEEL VEEL geld bij een doelpunt van de topschutter
Harry Kane is momenteel met zes doelpunten topscorer van het WK. Weet de spits van Engeland, die ook de strafschoppen neemt, vanavond weer het net te vinden? Zet 50 euro op Kane als eerste doelpuntenmaker en krijg 215 euro terug!

Goals, goals, goals. Verdubbel je inzet!
Engeland wist dit WK al elf keer te scoren. Bij Kroatië staat de teller na vijf wedstrijden op tien doelpunten. Kunnen we vanavond ook weer goals verwachten? Als je denkt dat beide teams tot scoren komen, dan verdubbel je ruim je inzet. Makkelijk verdienen toch?

Hazard beste speler van het toernooi?
België verloor dinsdagavond de halve finale van Frankrijk, maar Eden Hazard liet opnieuw een aantal keren zijn klasse zien. De aanvaller van Chelsea blonk ook al uit in de kwartfinale tegen Brazilië. Neymar, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo werden vroegtijdig uitgeschakeld en dus maakte Hazard, die met België nog eenmaal in actie komt, zeker kans om speler van het toernooi te worden. Dat levert maar liefst VIJF keer je inzet op!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!