''Je gaat minder vaak horen dat de moeder van de scheids een hoer is''

( 0 reacties)
''Je gaat minder vaak horen dat de moeder van de scheids een hoer is''

De videoscheidsrechter is dit seizoen aanwezig bij alle wedstrijden in de Eredivisie. De VAR, die zaterdag ook aanwezig is bij de wedstrijd PSV - Feyenoord, heeft echter nog niet iedereen in Nederland weten te overtuigen. 

Pierre van Hooijdonk kampt bijvoorbeeld nog met gemengde gevoelens. "In het verleden hadden we het vaak over de scheidsrechter", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik had gehoopt dat dat bij de invoering van de VAR tot nul gereduceerd zou zijn, maar dat is helaas niet het geval", constateert Van Hooijdonk, die echter ook een paar voordelen ziet. 

"Zo zal er minder agressie in het stadion zijn", legt hij uit. "Ik verwacht dat je minder vaak hoort dat de moeder van de scheidsrechter een hoer is", voorspelt Van Hooijdonk, die bijval krijgt van Marco van Basten. ''Vroeger hadden we het bijvoorbeeld een uur over tien momenten van de scheidsrechter, nu hoeven we het over zeven daarvan al niet meer te hebben. Nu gaat het een uur over de overgebleven drie momenten", besluit hij met een knipoog. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!