De Waard wil Van Praag opvolgen: ''Voor PSV en Ajax is genoeg gezorgd'' Wesley reageert op breuk met Yolanthe: ''Ik heb het verknald'' Wesley Sneijder en Yolanthe gaan scheiden: ''Besloten uit elkaar te gaan'' Drie manieren om VEEL GELD met toppers in Spanje, Duitsland en Italië Hoogendijk: ''Tegenwoordig stuurt iedereen maar dickpics''

Koeman 'hartstikke trots' na Oranje-overwinning: ''Als je de drie debutanten ziet...''

0
Koeman 'hartstikke trots' na Oranje-overwinning: ''Als je de drie debutanten ziet...''

Ronald Koeman is 'hartstikke trots' na de 3-0 overwinning van het Nederlands elftal op Duitsland. Volgens de bondscoach gaat Oranje een mooie toekomst tegemoet. 

"Dit heeft iedereen nodig", aldus Koeman voor de camera van de NOS. "Niet alleen de bondscoach, niet alleen de spelers, maar heel Nederland. Dat zag je ook aan de reactie van de mensen, aan hoe blij iedereen is met dit resultaat. We kunnen echt trots zijn." 

Ondanks de feeststemming plaatst Koeman wel een kanttekening. "Laat duidelijk zijn dat we zeker zeer moeilijke momenten hebben gehad. Maar over het algemeen was het echt gewoon goed. Dit geeft zo veel vertrouwen voor de komende tijd."

"We hebben laten zien dat we geweldig kunnen voetballen. Als je de drie debutanten ziet... Die zijn straks, over drie of vier jaar, nog zoveel sterker. Ik zie echt een grote toekomst voor het Nederlands voetbal", aldus Koeman, doelend op Denzel Dumfries, Steven Bergwijn (beiden PSV) en Arnaut Danjuma Groeneveld (Club Brugge). 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!