Hoogendijk: ''Tegenwoordig stuurt iedereen maar dickpics''

0
Hoogendijk: ''Tegenwoordig stuurt iedereen maar dickpics''

Anouk Hoogendijk heeft inmiddels een punt achter haar actieve loopbaan gezet. De oud-speelster van Ajax was een van de populairste spelers in het vrouwenvoetbal en dat leidde ook tot roddels.

"De grappigste roddel over mij was toch wel dat ik iets met Viktor Fischer had", vertelt Hoogendijk bij Voetbal International. "Ik had hem nog nooit gezien of gesproken op de club, maar ik had een best wel mooi doelpunt gemaakt. En ik dacht dat ik het Doelpunt van de Maand zou winnen bij Ajax. Toen scoorde hij op de laatste dag met een stiftje, dus toen wist ik al dat die prijs naar hem ging."

Hoogendijk plaatste daarom op Twitter dat ze eindelijk dacht het mooiste doelpunt te hebben gemaakt, maar toen kwam Viktor Fischer. "Hij had niet eens Twitter, dus ik schreef het een beetje naar hem toe. Maar toen werd dat meteen helemaal opgeblazen in het nieuws: affaire tussen Fischer en Hoogendijk. Terwijl ik hem eigenlijk nog nooit gezien had. Dat vond ik wel grappig", aldus Hoogendijk, die wel regelmatig aandacht van de voetballers kreeg.

"Voetballers gaan je niet netjes op date vragen, maar ze tonen wel interesse", doelt ze op haar tijd bij Ajax en Arsenal. "Maar misschien bij FC Utrecht wel meer, daar heb ik ook nog gespeeld. Toen was ik ook jonger en sta je er meer voor open, denk ik. Misschien komt het dan meer op je af", meent Hoogendijk, die nu vooral via social media aandacht krijgt.

"Ho, heb je even? Tegenwoordig stuurt iedereen maar dickpics en dickfilmpjes", verklapt ze. "Dat is niet maandelijks ofzo hoor, soms wel wekelijks. Ik weet echt niet wat die mensen denken. Soms reageer ik er gewoon op om ze een beetje voor het blok te zetten. Maar één keer vroeg een man of ik hem met hoge hakken in z'n ballen wilde trappen. Dus je maakt nogal wat mee op social media."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!