Drie manieren om VEEL GELD met toppers in Spanje, Duitsland en Italië

0
Drie manieren om VEEL GELD met toppers in Spanje, Duitsland en Italië

FC Barcelona bereikte woensdagavond de finale van het Spaanse bekertoernooi door met 0-3 te winnen bij Real Madrid. Dit weekend staat opnieuw de Clásico op het programma, maar ditmaal in de Primera División.

Voetbalverslaafd zet drie interessante manieren op een rij om flink wat geld te pakken! Want er zijn zeer interessante quoteringen. Als je je registreert, krijg je bovendien een twee fraaie bonussen bij Betsson.

Wie wint El Clásico?
Gaat FC Barcelona een voorschot nemen op de titel in Spanje? Als er zaterdagavond gewonnen wordt bij Real Madrid blijft de voorsprong op naaste achtervolger Atlético Madrid sowieso zeven punten. Een zege van FC Barcelona levert 2,45 keer je inzet op! Ook op een zege van Real Madrid staat een mooie quotering, namelijk 2,70.

Topper in Duitsland!
In de Duitse Bundesliga ontvangt nummer drie Borussia Mönchengladbach zaterdagmiddag nummer twee Bayern München, dat de achtervolging op Borussia Dortmund heeft ingezet. Toch is Gladbach een geduchte tegenstander. Zet twintig euro op de thuisploeg en je krijgt maar liefst 101 euro uitbetaald!

Hoge quotering op Juventus!
Juventus is opnieuw de koploper van Italië en stevent af op de titel in de Serie A. De voorsprong op nummer twee Napoli bedraagt maar liefst dertien punten. Zondag gaat Juventus op bezoek bij Napoli en een zege van De Oude Dame levert maar liefst 3,10 keer je inzet op! Tel uit je winst!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!