Kritiek op Van der Gijp: ''Als hij een kerel was geweest...''

0
Kritiek op Van der Gijp: ''Als hij een kerel was geweest...''

René van der Gijp heeft na de uitzending van Veronica Inside hard uitgehaald naar presentator Wilfred Genee. Peter R. de Vries vindt het vreemd dat Gijp die uitlatingen maandagavond tijdens de uitzending niet deed.

"Weet je wat ik nu zo jammer vind?", zegt De Vries bij RTL Boulevard. "Dat deze man, en ook de anderen die aan tafel zaten, die normaal heel welbespraakt zijn en er niet voor terugdeinzen om iedereen bij de enkels af te zagen, dit niet gewoon in de uitzending heeft gezegd. Zo van: Hé, what the fuck flik jij mij nou?"

"Dat doet-ie niet. En nou achteraf klagen… Ik snap wel wat-ie zegt. Maar als hij nou een kerel was geweest, dan had-ie in de uitzending even met zijn vuist op tafel geslagen en had-ie gezegd: Hé Genee, wat is dit?", aldus De Vries, die zelf naast misdaadverslaggever ook zaakwaarnemer van diverse voetballers is.

Rob Goossens, media-deskundige van De Telegraaf, denkt te weten waarom Van der Gijp niet maandag al tegen Genee inging. "Vanaf moment één was het zo ongemakkelijk. Ik denk dat ze het alle drie vanaf het eerste moment als een verloren uitzending hebben beschouwd. Gijp heeft natuurlijk in de uitzending wel een paar keer een grapje gemaakt, waaruit zijn ongemak wel bleek."

"Ik denk dat hij het op dat moment niet totaal wilde verpesten, terwijl hij op dat moment blijkbaar wel van woede kookte. Ik denk dat iedereen die daar aan tafel zat dit zo snel mogelijk zal willen vergeten", besluit Goossens.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!