Opvallend: VI-trio Genee, Gijp en Derksen vandaag weer aan tafel

0
Opvallend: VI-trio Genee, Gijp en Derksen vandaag weer aan tafel

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn op dit moment het gesprek van de dag in Nederland na de veelbesproken uitzending van Veronica Inside. Derksen en 'Gijp' stoorden zich aan presentator Genee en twijfelen zelfs om door te gaan met het populaire praatprogramma, maar het trio moet vandaag toch alweer met elkaar om tafel. 

"De kans is groot dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanavond alweer met z’n drieën aan tafel zitten", verklapt Dennis Jansen op de website van Tubantia. "Niet in de studio in Hilversum, maar in een ruimte in Dordrecht. Daar verzorgen de drie vanavond een praatshow. Het trio is maanden terug al geboekt om een uitzending te maken voor de businessclub van FC Twente", legt hij uit. 

"Die businessleden betaalden voor een uurtje livestreaming van het trio. Ze kregen al een fles wijn thuis om die bij de uitzending op te drinken", vervolgt de verslaggever. "Na de nieuwste rel rond het trio zagen Derksen en Van der Gijp de klus aanvankelijk niet zitten, maar ze willen het evenementenbureau niet laten zakken en zijn voornemens te gaan", besluit Jansen over de twee hoofdrolspelers. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!