VIDEO | Gijp: ''Dan had Johan hem helemaal in elkaar geslagen''

0
VIDEO | Gijp: ''Dan had Johan hem helemaal in elkaar geslagen''

Rene van der Gijp heeft keihard uitgehaald naar Wilfred Genee. De vaste analist van het populaire praatprogramma heeft zich maandagavond, samen met Johan Derksen, bij de uitzending van Veronica Inside ernstig gestoord aan de presentator. 

"Als er een break geweest was, dan had Johan hem helemaal in elkaar geslagen. En dan had ik meegedaan", verklapt hij voor de camera van Omroep PowNed. “Hij heeft zich voor het hele volk ongeloofwaardig gemaakt. Het is een heel, heel nare streek, die ons mooie programmaatje na twaalf jaar opgeblazen heeft", aldus Van der Gijp, die nog steeds boos is op Genee. 

“Het maakt niks goed wat hij op de radio heeft gezegd, want hij heeft het programma ongeloofwaardig gemaakt", vervolgt hij kritisch. "Het gaat niet om sorry, het gaat niet om zonde. Tuurlijk vergeet ik dit weer een keer. Alleen hij heeft het programma ongeloofwaardig gemaakt", constateert Van der Gijp, die na afloop van de uitzending ook al commentaar gaf op Genee. 

"Ik heb gezegd: die NSB-methode ligt je lekker, dat had je binnen vijf kwartier wel aardig in de vingers. Wat hij dan terugzegt? Dat ik hem zo niet mag noemen. Dat bepaal ik toch altijd nog zelf", stelt Van der Gijp, die niet weet hoe dit gaat aflopen. "Ik ben ontzettend boos om de doodeenvoudige reden dat ik niet zou weten hoe het verder moet." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!