Transfervrije Van Ginkel verlengt: ''Kijken naar verhuuropties''

0
Transfervrije Van Ginkel verlengt: ''Kijken naar verhuuropties''

Marco van Ginkel blijft voorlopig in de Premier League. De oud-speler van PSv heeft zijn aflopende contract bij Chelsea verlengd, dat meldt de club uit Londen op de officiële website.

Van Ginkel tekende voor één jaar bij op Stamford Bridge. De 27-jarige middenvelder kwam op 6 mei 2018 voor het laatst in actie en werd daarna geteisterd door blessureleed, maar Chelsea houdt vertrouwen in de oud-PSV'er.

"Ik ben er trots op dat ik, ondanks het feit dat ik er al zo'n lange tijd uit ben, mijn contract heb kunnen verlengen", zegt hij op de site van zijn zaakwaarnemer Wasserman. "Dat de club opnieuw met mij door wil, geeft mij een boost. Er spreekt vertrouwen uit en ondanks dat ik door blessures en wat flinke tegenslagen al een tijdje langs de kant sta, ziet de club het blijkbaar in mij zitten."

Van Ginkel revalideert nu nog op de KNVB Campus in Zeist. "Zoals het er nu naar uit ziet zal ik in juli aansluiten bij het Onder 23-team van Chelsea, tegelijkertijd kijken we naar eventuele verhuuropties. Ik kijk er enorm naar uit om straks weer aan de slag te gaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!