Sneijder reageert op statement en ruzie met F-Side: ''Schandalig''

0
Sneijder reageert op statement en ruzie met F-Side: ''Schandalig''

Voormalig Ajacied Wesley Sneijder kwam onlangs in het nieuws vanwege een 'ruzie' met de F-Side, de harde kern van Ajax. Zij verklaarde de oud-middenvelder uit Utrecht tot 'persona non grata', omdat Sneijder 'popie jopie' deed in de Galgenwaard en ineens FC Utrecht-fan is.

Sneijder reageerde op het statement door een video te plaatsen waarin hij langs de Johan Cruijf ArenA rijdt en het nummer Utereg me stadje van Herman Berkien zingt. "Dat stukje dat op Instagram kwam, was schandalig", zo verwijst Sneijder naar het statement van de F-Side, in gesprek met Radio 538.

Bij een foto van de oud-middenvelder, die een zwart balkje voor de ogen heeft gekregen, stond 'valse hond' geschreven. "Daar heb ik met een knipoog op gereageerd. De echte supporters weten hoe het zit. Het was uit zijn verband gerukt, het was nergens op gebaseerd. Schandalig", aldus Sneijder.

Kees Jansma, de schrijver van het boek 'Sneijder', geeft nog maar eens aan dat Sneijder altijd heeft gezegd dat Utrecht zijn stad is, maar Ajax zijn club. "Daar is niks mis mee, daar is hij geboren en getogen", aldus Jansma.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!