"Als m'n zus een piemeltje had, was ze m'n broertje geweest''

0
"Als m'n zus een piemeltje had, was ze m'n broertje geweest''

Zaterdag werd bekend dat Arjen Robben zijn rentree maakt op de Nederlandse velden. De voormalig Oranje-international liet tijdens zijn presentatie bij FC Groningen weten dat zijn vrouw Bernadien een grote rol heeft gespeeld bij zijn terugkeer. 

"Kijk, je stapt na twintig jaar uit de voetbalwereld", liet hij weten. "Je hebt heel veel samen gezien en beleefd. Maar Bernadien vond het idee om weer bij Groningen te spelen ook gewoon ontzettend mooi. Zij zag dit plan zitten en steunde me daarin. Nu gaan we weer als gezin naar huis", aldus Robben, die niet durfde te zeggen of hij ook was teruggekeerd als er geen coronavirus was geweest. 

"Als m'n zus een piemeltje had gehad, was ze m'n broertje geweest. Het is als, als als. We zullen het nooit weten", lacht hij. Robben heeft echter wel altijd contact gehaden met FC Groningen. "Eerst met Hans Nijland. Vervolgens met zijn opvolgers Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus. Deze mannen hebben veel ambitie en een duidelijke visie voor de toekomst. Dat sprak me aan", legt hij uit. 

Robben blijft in eerste instantie één jaar. "Dat was voor alle partijen het meest logisch op dit moment. Misschien komt daar nog een tweede jaar bij, maar laten we eerst eens kijken hoe het de komende maanden gaat", vervolgt hij. "Het kan over een maand al voorbij zijn of misschien hou ik het nog wel twee jaar vol. Dat weten we nu nog niet. Ik ga er ook gewoon vol vertrouwen in."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!