Zo krijg je FIFA 21 op PS5 en Xbox Series X gratis in huis

0
Zo krijg je FIFA 21 op PS5 en Xbox Series X gratis in huis

EA Sports brengt in oktober weer een nieuwe FIFA uit. FIFA 21 ligt eerder in de schappen dan de nieuwe PS5 en Xbox Series X, maar het spel is wel gratis verkrijgbaar voor de nieuwe consoles.

Spelers met een PlayStation 4 of een Xbox One hoeven niet te wachten met het kopen van FIFA 21 tot zij een nieuwe console in huis hebben. EA Sports zorgt er namelijk voor dat het nieuwe spel naast de huidige generatie, ook naar next-gen komt.

Iedereen die de game koopt, krijgt namelijk gratis een upgrade naar de nieuwe consoles. Dat meldt XGN.  Hiervoor is EA Sports een samenwerking gestart met Sony en Microsoft, om alles goed te laten verlopen. Zodra je je PS4 of Xbox One vervangen hebt door een PS5 of Xbox Series X, kun je met Dual Entitlement zonder extra kosten je FIFA 21-exemplaar upgraden.

Het maakt voor de speler niet uit of hij FIFA 21 online of als fysiek spel koopt. Alleen wanneer je van plan bent de disc-less PS5 Digital Edition in huis te halen, dan is het van belang om FIFA 21 online te kopen. EA laat tevens weten dat een FIFA 21 next-gen-upgrade alleen mogelijk is als je de game van PlayStation naar PlayStation doet en Xbox naar Xbox.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!