Keihard statement F-Side: ''Femke rot op, je bent kutter dan corona''

0
Keihard statement F-Side: ''Femke rot op, je bent kutter dan corona''

De F-Side heeft in een statement op de eigen website hard uitgehaald naar burgemeester Femke Halsema van Amsterdam. Reden voor de uithaal is het feit dat supporters niet welkom zijn bij het treffen tussen Ajax en RKC Waalwijk, terwijl in andere stadions fans wel mogen komen.

"De JC Arena is aangewezen als testlocatie voor het organiseren van grote evenementen in coronatijd", schrijft de F-Side. "Ajax en de JC Arena hebben wekenlang hard gewerkt aan een plan om de testwedstrijden tegen RKC (aanstaande zaterdag) en Utrecht (13 augustus), volgens coronaprotocollen, zo soepel mogelijk te laten verlopen met 9000 bezoekers."

Ajax heeft de plannen al op 15 juli ingediend bij de gemeente Amsterdam. "Diezelfde gemeente die tijdens het hoogtepunt van corona 14.000 demonstranten op een kluitje toeliet op de Dam. Gisteravond had gemeente Amsterdam nog geen vergunning afgegeven, waardoor de plannen in het water kunnen worden gegooid", aldus de F-Side.

"Als een dokter één keer een fout maakt, wordt hij beschimpt en is hij getekend voor het leven", vervolgen de fanatieke fans. "Femke mag nog steeds fout op fout maken, zonder hier op te worden afgerekend. De wereldstad Amsterdam, met Femke Kaakklem voorop, wordt geleid door een stel amateurs. Femke, houd de eer aan jezelf en treed lekker af. Je bent nog kutter dan corona. Femke rot op uit onze stad."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!