Homepage » Hoofdnieuws » BREAKING: FC Twente handelt snel en heeft opvolger Hake binnen

BREAKING: FC Twente handelt snel en heeft opvolger Hake binnen

( 0 reacties)
BREAKING: FC Twente handelt snel en heeft opvolger Hake binnen

Gertjan Verbeek is definitief de nieuwe trainer van FC Twente, zo bevestigt de club uit Enschede via de officiële kanalen. Hij tekent een contract tot medio 2019 en Jan de Jonge wordt assistent-trainer. Verbeek gaat daarnaast ook aan de slag als technisch manager. 

Jan van Halst is blij dat de onderhandelingen zijn afgerond. “Gertjan Verbeek is een trainer die staat voor aanvallend voetbal", legt de bestuurder uit. "Hij brengt veel ervaring met zich mee, is gretig en wil graag bij FC Twente werken. Hij heeft aangetoond spelers beter te maken. Daarbij eist hij veel van zijn spelers, staf, omgeving en van zichzelf. Dat geldt ook voor Jan de Jonge. Hun werkwijze past binnen het topsportklimaat dat we nastreven", aldus Van Halst.

"Verbeek heeft ook ervaring met het werken onder moeilijke omstandigheden", vervolgt hij. "Daar heeft hij bijvoorbeeld in het verleden bij AZ mee te maken gehad, toen ook een club in opbouw. Er is nog heel veel werk te verzetten bij FC Twente. Ook daarom willen we de ervaring, kennis en expertise van Verbeek breder inzetten en gaat hij ook de rol van technisch manager vervullen. In de rol van technisch manager krijgt hij medeverantwoordelijkheid over het aan- en verkoopbeleid, de scouting en de jeugdopleiding, in samenwerking met de huidige directie", besluit Van Halst. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!