Vilhena heeft het moeilijk: ''Nu ga je beseffen wat er allemaal is gebeurd''

( 0 reacties)
Vilhena heeft het moeilijk: ''Nu ga je beseffen wat er allemaal is gebeurd''

Tonny Vilhena scoorde vorige week tegen FC Groningen, maar zijn manier van juichen zorgde voor flink wat ophef. Martijn Krabbendam vindt we niet te kritisch op de middenvelder moeten zijn.

"De discussie van de week ging natuurlijk over Vilhena en zijn vingers in de oren nadat hij had gescoord. Er is natuurlijk veel gezegd en over gesproken. Hij is daar wel enigszins van geschrokken en heeft bij Feyenoord aangegeven dat hij daarmee niet mensen wilde beledigen", vertelt de journalist in een video van Voetbal International.

"Deze jongen is zijn moeder kwijtgeraakt vorig jaar en is alleen maar blijven voetballen. Heeft complimenten gekregen omdat hij Feyenoord met El Ahmadi bij de hand nam. Maar het is ook een jonge jongen die dat moet verwerken en dat gaat gaandeweg. Nu ga je beseffen wat er allemaal is gebeurd."

"Op een gegeven moment komt het besef en dat is nu. Daar worstelt hij mee en hij heeft ook in moeilijke fase gezeten. Het heeft allemaal tijd nodig. Maar Tonny Vilhena is nog steeds onomstreden bij Feyenoord. Omdat de technische staf ziet hoe belangrijk hij is voor het elftal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!