Klaassen bedankt fans: ''Ik ga Ajax missen, maar het zal altijd mijn club blijven''

0
Klaassen bedankt fans: ''Ik ga Ajax missen, maar het zal altijd mijn club blijven''

Davy Klaassen zette donderdag zijn handtekening onder een contract bij Everton. De middenvelder keerde vandaag met een privéjet terug naar Nederland. Hij was pas een aantal dagen bezig met zijn transfer.

"Everton is de enige club waar ik mee gesproken heb. Zo ben ik", reageert Klaassen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als het goed voelt, voelt het goed. Gelukkig had ik dat gevoel gisteren nog steeds toen ik werd ontvangen bij de club. Engeland voor mij het mooiste voetballand. De traditionele clubs, de stadions. Dat hoef je niemand uit te leggen denk ik."

Everton betaalde 27 miljoen euro voor Klaassen. "Natuurlijk heeft de aanwezigheid van Koeman een rol gespeeld in mijn keuze", geeft hij aan. "Maar hij kan mij natuurlijk niets beloven. Dat wil ik ook helemaal niet. Ik zal het zelf moeten doen. Ik moet scorend vermogen op het middenveld brengen. Een basisplaats is het eerste doel. Maar ik wil meer: presteren met de club. Vorig jaar werd Everton zevende, dus hopelijk aankomend jaar weer een stapje hoger."

Klaassen zal eerst op vakantie gaan en vertrekt daarna definitief naar Liverpool. Hij zal daar snel op zoek gaan naar een huis. "Want ik wil me snel thuis voelen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Voor het eerst naar een nieuwe club. Ik ga Ajax missen, maar het zal altijd mijn club blijven", aldus de middenvelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!