'Vidal opvolger van Paulinho bij Barcelona'

( 0 reacties)
'Vidal opvolger van Paulinho bij Barcelona'

Barcelona heeft Arturo Vidal overgenomen van Bayern München. Naar verluidt ontvangt de 'Rekordmeister' zo'n 20 miljoen euro voor de 31-jarige Chileen, dit melden Catalaanse media.

Als Vidal de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract voor drie seizoenen in Barcelona. Vidal leek op weg naar Internazionale, maar Barça bleek doortastender. 
 
Barcelona coach Ernesto Valverde was na het vertrek van Paulinho op zoek naar een vervanger. De trainer van Barcelona deed het afgelopen seizoen veelvuldig een beroep op de Braziliaan, maar hij keerde al na een jaar verrassend terug naar China.

De coach is in zijn nopjes maar de aankomende transfer. "Ik hoop dat hij ons veel energie geeft, zijn ervaring op ons overbrengt en ons spel verbetert. Hij heeft bij elk van zijn werkgevers veel wedstrijden gespeeld. Hij is nadrukkelijk aanwezig, agressief en we denken dat hij ons heel goed van pas zal komen. Hij beschikt over een ander profiel ten opzichte van de voetballers die we al hebben."

Volgens Catalaanse mogen diverse spelers uitzien naar een andere club. Zo zouden Yerry Mina, Munir El Haddadi, Paco Alcácer, André Gomes en Rafinha mogen vertrekken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!