'Ajax verkoopt duidelijke 'nee' aan FC Twente en SC Heerenveen'

0
'Ajax verkoopt duidelijke 'nee' aan FC Twente en SC Heerenveen'

Ajax is voorlopig niet van plan om Jurgen Ekkelenkamp te stallen bij een andere club in de Eredivisie, dat meldt De Telegraaf. De aanvallende middenvelder is in beeld bij FC Twente.

Ajax ziet komend seizoen echter een rol bij het eerste elftal weggelegd voor Ekkelenkamp. Naast FC Twente klopte ook SC Heerenveen aan in Amsterdam, maar beide clubs kregen vooralsnog een duidelijk 'nee' te horen van directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Ajax-trainer Erik ten Hag is gecharmeerd van Ekkelenkamp, maar de twintigjarige middenvelder kwam vorig seizoen nog niet veel aan spelen toe in het eerste elftal. Ekkelenkamp hoopt zelf op een kans in Ajax 1, maar staat niet onwelwillend tegenover een verhuur aan een Eredivisie-club.

"Het onbespreekbaar maken door Overmars van een verhuur aan FC Twente en SC Heerenveen is een duidelijk signaal aan de zelfopgeleide speler, die nu in de voorbereiding zijn kans moet zien te pakken", schrijft Mike Verweij. Ekkelenkamp heeft nog een tweejarig contract in Amsterdam.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!