Homepage » Transfers & geruchten » Ongelukkig vertrek bij PSV: ''Ik schrijf die titels niet op mijn erelijst''

Ongelukkig vertrek bij PSV: ''Ik schrijf die titels niet op mijn erelijst''

( 0 reacties)
Ongelukkig vertrek bij PSV: ''Ik schrijf die titels niet op mijn erelijst''

Remko Pasveer speelt dit weekend tegen zijn oude club PSV. De keeper was drie jaar lang tweede keeper in Eindhoven, maar hij weet nu weer hoe fijn het is om elke week te spelen. Daarnaast miste hij bij PSV het vertrouwen. 

''Spelen is echt álles", vertelt Pasveer in de Telegraaf. ''Ik heb drie seizoenen vooral toegekeken en meegeleefd. Dan is dit zaligmakend. De wekelijkse spanning met Vitesse. De wedstrijden in Europa en de competitie. Hier draait alles om." Hoewel de keeper in zijn periode bij PSV twee keer de kampioenschaal in de lucht mocht houden, heeft hij zich nooit de beste van Nederland gevonden. ''In mijn periode is PSV twee keer landskampioen geworden. Maar í­k ben nooit kampioen geworden. Ik schrijf die titels niet op mijn erelijst."

Volgens Pasveer was hij goed genoeg als eerste doelman voor de Eindhovenaren, maar PSV dacht daar anders over. ''Had ik bij PSV de kans gekregen, dan was ik zeker geslaagd ,maar ik ben nooit begonnen als de onbetwiste nummer 1. Bij Vitesse wel. Ik heb vertrouwen in mezelf. Maar PSV heeft andere keuzes gemaakt. En dat is het goed recht van de club, hè. Jeroen was een jongen uit eigen jeugd. Maar daarmee was voor mij een vertrek ook onvermijdelijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!