Noa Vahle stelt pikante vraag aan Sneijder: "Waar wil je naartoe?"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © Pro Shots

Wesley Sneijder is in Qatar aanwezig om de verrichtingen van het Nederlands elftal te volgen. Op de dag dat de spelersvrouwen ook aanwezig waren bij het Nederlands elftal sprak Noa Vahle voor de Oranjewinter met de oud-international. Sneijder leek uitstekend door te hebben wat de verslaggeefster graag wilde weten over het samenzijn van de spelers met hun vrouwen.

"Het was altijd wel een fijn moment, zeker als je al een tijdje weg bent”, zo begint Sneijder over de hereniging van de spelers met hun vrouwen. “Maar nu is het natuurlijk anders, ze zijn net een week van huis. Het was altijd wel leuk, het is allemaal wat gemoedelijker. Zeker als je de eerste wedstrijd gewonnen hebt. Het zijn altijd wel leuke momenten.”

Van Gaal gaf aan dat hij tijdens het WK van 2014 de zenuwen weg kon nemen door de vrouwen te laten langskomen. “Ja, het 'breekt' een beetje”, legt Sneijder uit. “Het breekt als je continu in die focus zit, dat je dan even met de vrouwen bent. Dan kun je even terug naar het moment dat je wat vrijer voelt en wat losjes kunt zijn. Dat deed hij toen ook al geweldig en dat doet hij nu weer.”

Noa wil vervolgens graag van de oud-international weten of het ook ter ontspanning voor de wedstrijd was. “Waar wil je naartoe, Noa?”, vraagt Sneijder. ”Ja, er gebeurt ook wel wat, dat kan ik je op een briefje geven. Dat hoort er toch bij. Het is niet voor de wedstrijd, dus dan mag het hè.”

Ook laat Sneijder nog even zijn licht schijnen betreffende de overwinning van het Nederlands elftal tegen Senegal. "Niet best”, analyseert Sneijder. “Maar dat maakt ook niet uit. Je bent op en het gaat erom dat je de eerste wedstrijd wint. Goede overwinning maar geen goede wedstrijd. Dat weten ze zelf ook wel. Het moet beter, het kan ook beter. Daar moet je weer naar toe gaan werken.”

Nederland - Qatar

Nederland wint voor 50x (!) je inzet!

De derde wedstrijd van Oranje op het WK wordt dinsdag gespeeld! Onze mannen nemen het op tegen Qatar. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Qatar! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/01
FC Twente
20:00
FC Emmen
za
7/01
RKC Waalwijk
16:30
SC Heerenveen
za
7/01
AZ
18:45
Vitesse
za
7/01
Fortuna Sittard
20:00
Go Ahead Eagles
za
7/01
PSV
21:00
Sparta Rotterdam
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 14 22 33
2 Ajax 14 27 30
3 PSV 14 22 30
4 AZ 14 9 29
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
Bekijk de hele stand