Noppert: "Mijn vrouw zei dat ik misschien iets anders moest zoeken"

Louis van Gaal verraste in Qatar door Andries Noppert als eerste doelman van Oranje te aan te wijzen. De keeper van SC Heerenveen maakt een voortreffelijke indruk tijdens het eindtoernooi. De loopbaan van Noppert heeft een bizarre vlucht genomen. Een jaar geleden zag de wereld er voor de Freise sluitpost nog heel anders uit.

"Dat was bij Go Ahead, toen speelde ik nog niet eens”, zo zegt de doelman van Oranje peinzend. “Toen speelde ik nog niet eens. Het is wel bizar, hè. Dat is ongelooflijk, alleen hoe mooi is dat dan. Ik heb er eigenlijk niet aan teruggedacht. Ik kijk niet zo naar het verleden. Ik heb misschien zelf ook wel verkeerde keuzes gemaakt. Maar misschien had het allemaal wel zo moeten zijn. Ik ben waar ik nu ben.”

“Na mijn blessure had ik steeds een terugval en werd steeds weer opnieuw geopereerd", kijkt Noppert terug bij OnsOranje. "Toen zat ik met mijn ouders aan de eettafel, samen met mijn vrouw. Op een geven moment zakt de moed wel een beetje weg, ook bij hun. Ze zeiden: heb je de puf en de energie er nog wel voor om het nog een keer te doen? Om er weer voor te gaan strijden en het herstel nog een keer aan te gaan. Mijn vrouw zei ook dat ik misschien iets anders moest gaan zoeken, wat me leuk leek. Alleen daar heb ik nooit over nagedacht en snel afgewimpeld. We gaan door tot het bittere end.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/01
RKC Waalwijk
18:45
FC Emmen
za
28/01
NEC
20:00
Sparta Rotterdam
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
za
28/01
AZ
21:00
FC Utrecht
zo
29/01
FC Twente
12:15
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 18 27 41
2 AZ 18 16 39
3 PSV 18 22 35
4 FC Twente 18 19 35
5 Ajax 18 27 34
6 Sparta Rotterdam 18 13 32
7 FC Utrecht 18 1 29
Bekijk de hele stand