Oosting reageert op geruchten: "Natuurlijk streelt het je ego"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Orange Pictures

Joseph Oosting nam afgelopen zomer het stokje als trainer van FC Twente over van Ron Jans. De Drenth presteert uitstekend en stelde met de Enschedese club. Door de overwinning van afgelopen woensdag is de derde plek veilig gesteld voor Oosting en zijn mannen.

Oosting wordt sinds enkele dagen in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord, nu Arne Slot lijkt te gaan vertrekken naar Liverpool. De selectie van FC Twente is dit niet ontgaan en zij staken na afloop van het gewonnen duel de draak met hun trainer.

Het clublied Hand In Hand Kameraden van de Rotterdammers werd afgespeeld, waarna Oosting reageerde tegenover RTV Oost. "Dat is ook een beetje humor. Ik ben ook wel van de humor, want humor is een goed bindmiddel in de groep. Inderdaad ze gingen het draaien. Voor wat het waard is, wat moet ik ermee? Natuurlijk streelt het je ego. Het is mooi dat je naam elders wordt genoemd. Maar we zijn ook bij Twente met iets moois bezig met de staf. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik heb een mooi elftal om me heen en we gaan Europa in."

Lees meer:
0 reacties