Owen Wijndal lacht om oud-ploeggenoot: "Daar kregen we gezeik mee"

Owen Wijndal bij Royal Antwerp
Owen Wijndal bij Royal Antwerp Foto: © Pro Shots

Owen Wijndal speelt momenteel op huurbasis voor het Belgische Royal Antwerp van Mark van Bommel en speelde in de jeugdelftallen van Oranje samen met Noa Lang. De vleugelverdediger gaat in op de muziek van Lang, maar deelt ook een leuk verhaal over de huidig PSV'er.

"Meestal iets R&B-achtigs of Nederlandstalige hiphop, daar hou ik wel van. Als ik geen voetballer was geworden, zou ik nu misschien een artiest zijn", vertelt Wijndal in de rubriek Not so frequently asked questions van Het Belang van Limburg. "En die song van Noa Lang? Die is wel grappig."

"Dat is echt al jaren geleden. Dat het zo groot zou worden, had niemand verwacht", gaat de vleugelverdediger verder. Wijndal kan niks negatiefs over de PSV'er bedenken en noemt Lang een 'lieve jongen'. Ook vertelt Wijndal een leuk verhaal wat hij met Lang beleefde. "Het is echt een hele lieve jongen. Mooie avonturen hebben we samen beleefd. Het was midden in de nacht. Iedereen moest al slapen want de volgende dag stond er een wedstrijd op het programma."

"Zaten we ineens achter elkaar aan te rennen in de gang. Had de ene waarschijnlijk weer iets vervelends met de andere gedaan. Wel lachen natuurlijk. Ik probeerde hem te pakken. Tot de bondscoach plots voor mijn neus stond: 'Wat zijn jullie hier – verdomme - allemaal aan het doen?' Kregen we daar ook nog gezeik mee, ik iets meer dan Noa, herinner ik me. Omdat ik geen kant op kon. Die Lang, die sprintte gewoon nog een stukkie door", besluit een lachende Wijndal.

Lees meer:
0 reacties