Pascal Jansen wakkert geruchten aan met opvallende foto op Instagram

Pascal Jansen in gesprek met ESPN
Pascal Jansen in gesprek met ESPN Foto: © Pro Shots

Pascal Jansen heeft vrijdag van zich laten horen via Instagram. De trainer, momenteel clubloos, deelt een foto waarop hij te zien is in de Johan Cruijff ArenA van Ajax.

Op de foto kijkt de voormalig trainer van AZ op zijn horloge. Er staat geen tekst bij de post. Supporters van Ajax zien een boodschap in de post van Jansen: zijn aanstelling bij Ajax is een kwestie van tijd. Jansen wordt al een tijdje gelinkt aan de Amsterdamse club, waar Alex Kroes afgelopen vrijdag begon als algemeen directeur.

Kroes en Jansen kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij AZ. De foto van Jansen is genomen op 8 oktober, toen AZ op bezoek bij Ajax speelde. Vrijdagochtend werd de trainer opnieuw gelinkt aan Ajax. Volgens de NOS zingt de naam van Jansen rond in Amsterdam, als opvolger van John van 't Schip.

Jansen werd sinds zijn ontslag bij AZ ook meerdere keren gespot in de Johan Cruijff ArenA. Daar moet volgens zijn zaakwaarnemer niet teveel achter gezocht worden. "Het was meer gewoon een wedstrijdje bezoeken, zoals hij dat ook bij andere clubs doet. Maar dat hij op een lijstje staat, is al sinds de zomer bekend."

Lees meer:
0 reacties