Perez lacht om Noa Lang: "Zijn natuurlijk bravoure-praatjes"

Kenneth Perez heeft het afgelopen weekend genoten van de twee Nederlandse ploegen die de Champions League in gaan: Feyenoord en PSV. De analist heeft veel positieve woorden over voor beide teams.

Perez, die zelf in het verleden actief was bij onder meer FC Twente, PSV en Ajax geeft aan: "Ik vind het zo leuk om naar te kijken. Twee teams die zo ongelofelijk veel plezier aan de kijkers bieden. Met mooie aanvallen, continue is er beweging en met snelheid die je niet altijd ziet. Dat vind ik echt leuk om te zien. Natuurlijk is de vraag terecht hoe zich dat weerhoudt in de Champions League en allebei hebben ze een on-Nederlands hoog tempo. De technische dingen die ze doen is op hoge snelheid, dat vind ik gewoon knap en geniet ik van om naar te kijken. Ik geniet van die twee teams op dit moment."

Ook gaat de analist nog dieper in op PSV. "Bij PSV geniet ik omdat ze een totaal andere manier van voetballen hebben", gaat Perez verder. "Vorig jaar stond het wel bekend als afwachtend, wachtend op die ene kans, laten uitrazen en dan sloegen ze toch wel toe. Nu vind ik dat PSV toch wel het initiatief neemt, de tegenstander geen kans geeft en geen mogelijkheid om even op adem te komen. Dus het kan wel! Lozano die ze terughalen, hoe gaaf is dat."

"En wat ik heel grappig vind bij Noa Lang dat hij zegt: 'Concurrentie is lekker'. Maar als ze vijf wedstrijden op de bank zitten voor die concurrent, dan is het niet zo grappig meer met die concurrentie. Maar dat is als je je sterk voelt, en dat voelt hij zich, dan zijn het natuurlijk van die bravoure-praatjes", besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties