Pérez reageert op kritiek van Peter Bosz: "Ik snap het wel"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Er is weer een nieuwe ruzie gaande in de voetbalwereld, dit keer tussen PSV-trainer Peter Bosz en analist Kenneth Pérez.

De PSV-coach verweet zijn spelers dat hij ze hautain en arrogant vond in de verloren wedstrijd bij NEC (3-1). Pérez vond dit een act, en vervolgens reageerde Bosz daar weer op. Hij zei dat het geen act was en ergerde zich aan het feit dat de Deense voetbalanalist dat niet heeft gezegd toen hij letterlijk naast hem stond.

De analist van ESPN heeft bij Voetbalpraat aangegeven dat hij snapt dat hij en andere mensen hem van acteerwerk beschuldigen. “Ik vond dat hij er zo de nadruk op legde, terwijl het helemaal niet klopte (dat PSV arrogant voor de dag kwam, red.). Zijn eigen speler Jerdy Schouten nam er op de persconferentie afstand van. Ik snap wel dat het vervelend is als mensen dat van je vinden. Ik snap ook heel goed dat hij zegt dat ik ernaast stond en het toen niet gezegd heb”, aldus Pérez.

Hij had het best willen zeggen, namelijk. “Als ik erbij had gestaan, had ik het wel met Bosz willen bespreken. Die mogelijkheid hebben we alleen voor de wedstrijd, niet erna. Ik snap dat Bosz het gevoel had dat ik het had moeten zeggen, maar hij zag ook dat ik geen deel was van de uitzending”, besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties